Organizovan "Dan otvorenih vrata" u Belocrkvanskoj gimnaziji i ekonomskoj školi

Autor :  Maj 24, 2019

 

Proteklih mesec dana  profesori i učenici Belocrkvanske  gimnazije i ekonomske škole obilazili su  osnovne škole na teritoriji opštine Bela Crkva i prezentovali način i uslove školovanja u ovoj elitnoj ustanovi. 

Po već ustaljenoj tradiciji Belocrkvanska gimnazija i ekonomska škola otvorila je širom vrata za sve zainteresovane učenike, buduće srednjoškolce, koji žele da se pobliže upoznaju o uslovima rada i programu obrazovanja u ovoj srednjoškolskoj ustanovi.

Gimnazija i ekonomska škola u Beloj Crkvi opremljena je savremenim računarima, kao i ostalom tehnikom potrebnom za izvođenje nastave. Svi kabineti i učionice opremljeni su multimedijalno što omogućava učenicima kvalitetnu i zanimljivu nastavu.

Ekonomska škola postoji od 2004 godine sa jednim obrazovnim profilom ekonomski tehničar u četvorogodišnjem trajanju

Učenici koji se odluče za smer ekonomski tehničar stiču znanja i veštine koje im omogućavaju da po završteku školovanja obavljaju knjigovodstvene, komercijalne, računovodstvene poslove ili poslove na istraživanju tržišta.

Takođe, nakon završetka srednje škole  mogu nastavati školovanja na svim fakultetima društvenog smera i na srodnim Visokim strukovnim školama.

Gimnazija unapređuje opšte srednje obrazovanje, usmerava na razvoj opštih kompetencija učenika, omogućava bolju pripremu za dalji nastavak školovanja, omogućava lakše uključivanje u evropski obrazovni prostor i priprema za život.

Belocrkvanska gimnazija pruža najširi izbor i mogućnost upisa na fakultete i više škole.

Ove godine planom upisa predviđen je upis jednog odeljenje ekonomskog tehničara sa 30 učenika i jedno gimanizijsko odeljenje, takođe sa 30 učenika.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Jun 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30