Nema vanrednih lokalnih izbora u Beloj Crkvi

Autor :  infobc.rs Maj 07, 2019

Na teritoriji opštine Bela Crkva u toku su obimni radovi na rekonstrukciji putne infrastrukture. Kada se uzme u obzir završetak izgradnje nove pijace, novog bloka bolnice, završni radovi u industrijskog zoni i početak izgradnje nove fabrike, jasno je da poslednjih decenija nije bilo ovako velikog investicionog ulaganja, posebno u putnu infrastrukturu naše opštine.

Pojedini samoproglašeni novinari i internet portali, za koje pouzdano znamo da plasiraju lažne vesti i informacije, ovu činjenicu su iskoristili kako bi obmanjivali javnost, najavljujući vanredne lokalne izbore u opštini Bela Crkva.

Prema našim proverenim informacijima, ovo apsolutno nije tačno. Dakle, nema vanrednih lokalnih izbora u Beloj Crkvi, ne postoji datum održavanja vanrednih lokalnih izbora. Ovo je neistina i još jedan u nizu pokušaja obmanjivanja javnosti i lažna informacija jednog takozvanog novinara, koji se ne bavi novinarstvom već politikanstvom, verovatno u cilju da on sam dođe do neke javne funkcije, bez obzira što je to pokušavao i u prošlosti i uvideo da nema nikakvu podršku kod stanovnika opštine Bela Crkva.

Podsetićemo još jednom, lokalne izbore raspisuje Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije, a ne samoproglašeni novinar, kako bi obmanjivao javnost. U lokalnoj samoupravi opštine Bela Crkva sve funkcioniše prema predviđenom planu i stanovnici opštine Bela Crkva izražavaju svoje zadovoljstvo zbog trenutnih radova na rekonstrukciji putne infastrukture, a u cilju poboljšanja uslova života svih nas, stanovnika naše Bele Crkve.

Izvor: infobc.rs

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Jun 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30