Počela rekonstrukcija putne infrastrukture u Beloj Crkvi

Autor :  Apr 25, 2019

Uz dobru saradnju lokalne samouprave opštine Bela Crkva sa Republičkim i Pokrajinskim institucijama, pripremljeni su projekti i obezbeđena sredstva za asfaltiranje i rekonstrukciju putne infrastrukture na teritoriji opštine Bela Crkva. 

Očekuje se izgradnja kolovoza u delu ulice Vojske Jugoslavije od raskrsnice sa ulicom Žarka Zrenjanina i Beogradskom do raskrsnice sa Njegoševom ulicom.

Mašine će raditi i u ulici Vojvođanskih brigada od ulice Vojske Jugoslavije do ulice 1. Oktobra, zatim u Njegoševoj od ulice Nikole Tesle do Vojske Jugoslavije. Posebno treba istaći radove na parternom uređenju ulice Jovana Popovića, koji obuhvataju izvođenje radova na instalaciji vodovodne i kanalizacione mreže, izgradnju trotoara, ivičnjaka, parking prostora, kolovoza i uređenje zelenih površina.

U naseljenom mestu Kruščica sledi rekonstrukcija ulice Cara Dušana, a posebno su značajni radovi na rekonstrukciji lokalnog puta Jasenovo – Dobričevo u dužini od 6,125 km.

Prema rečima predsednika Skupštine opštine Bela Crkva Marjana Aleksića, opština Bela Crkva postaje jedno veliko gradilište, a u poslednjih 20 godina nije bilo ovako velike investicije u putnu infrastrukturu naše opštine.

- Apelujem na naše sugrađane da pokažu razumevanja zbog zatvaranja za saobraćaj pojedinih ulica zbog izvođenja radova, a o tačnoj satnici i dinamici izvođenja radova, biće obavešteni putem sredstava javnog informisanja. Apelovao bih i na stanovnike ovih ulica da tokom izvođenja radova sklone svoja vozila sa kolovoza i uklone sve što bi moglo ometati radove, kao što je kabasto smeće ili građevinski materijal, a ostale učesnike u saobraćaju da koriste alternativne putne pravce., dodao je Aleksić.

Izvor: BCinfo

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Jun 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30