KPA Bela Crkva proslavio 40 godina rada

Autor :  Nov 16, 2018

Članovi kluba KPA Bela Crkva iz godine u godinu beleže sjajne uspehe u svim ronilačkim disciplinama. Povodom značajnog jubilleja 40. godina postojanja priređena je svečanost na kojoj su prisustvovali mnogobrojni gosti, poštovaoci kluba. 

Ovom prilikom mnogobrojni posetioci imali su priliku da se, kroz dokumentarni film, ali i mnogobrojne pehare medalje,  fotografije koje su ovom prilikom bile izložene upoznaju sa radom kluba, ali i sjajnim upesima koji su članovi KPA ostvarili tokom decenije postojanja jubilejom koji se retko koji klub može pohvaliti. 

- Sam broj gostiju pokazuje pažnju koju imaju prema nama a i mi prema njima, tako da je i cilj svega ovoga bio da se družimo, da se još bolje upoznamo i ostvarimo neke svoje zajedničke ciljeve. Ono što treba napomenuti je da se takmičimo u svim ronilačkim disciplinama, da se nalazimo u vrhu sportskog ronjenja u Srbiji čak i regionu. Imamo državne rekordere reprezentativce. Naš član Dušan Mihajlović, ove godine učestvovao je na svetskom prvenstvu u Italiji. Takmičenje je završio na 19. mestu, što je ogroman uspeh za ovako mali grad i klub kao što je Bela Crkva , rekao je predsednik KPA Bela Crkva Dragan Perašević. 

Podršku klubu podvodnih aktivnosti Bela Crkva pruža i savez za podvodne aktivnosti Vojvodine, a kao znak zahvalnosti predsedniku Saveza uručena je plaketa za razvoj i afirmaciju ronjenja. 

- Savez je osnovan 1986. i od samog početka podržava KPA Bela Crkva kao ostale klubove na teritoriji Vojvodine, što u finanisjskom što u stručnom pogledu. Ovom prilikom im se zahvaljujem na plaketi. Nadam se da ćemo i u narednom peritodu dobro sarađivati, rekao je Mile Petrov predsednik Saveza za podvodne aktivnosti Vojvodine.

Na kraju svečanosti zahvalnice i plakete uručene su klubovima, uduženjima i prijateljima kluba, koji su zaslužni za afirmaciju i intenzivniji rad KPA Bela Crkva u oblasti ronjenja, ali i mnogorbojnih drugih aktivnosti koje se sprovode u klubu.

Izvor: RTV

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Jun 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30