Ljubav prema cveću i rodnom mestu - Marko Glazer

Autor :  Jun 06, 2018

Već 18 godina stanovnici Bele Crkve posmatraju rad Marka Glazera, zovu JKP „Belocrkvanski komunalac“ sa zahtevom da se Marko nagradi, jer skoro svaki cvet on zasadi i brine o dva parka i svim rundelama u ulici 1. oktobra.

Od prošle godine Marko Glazer je predradnik zahvaljujući svojoj predanosti poslu. Belocrkvani imaju utisak da ga ima svuda. U ranim jutarnjim satima ovog čoveka mogu videti kako orezuje ruže, prepodne kako čisti i uređuje rundele u Gradskom parku ili na Trgu ruskih kadeta, a uveče sa suprugom kako šeta i zagleda gde bi šta moglo lepše da se uradi.

- Radim i na održavanju dela parka koji se nalazi ispred nekadašnje zgrade Doma JNA. Kosim, orezujem, sadim i uživam u tome. Veoma volim svoj posao, radio sam u inostranstvu na održavanju parka i groblja i naučio kako treba. Vidite koliko je lepše kada se oko drveta formira rundela u dva nivoa. Koliko mi je drago da sugrađani vide i hvale moj trud, toliko mi je žao zbog toga što još uvek ima onih koji čupaju cveće, ne znam zbog čega to rade, zar ne treba sve lepo da izgleda? Najveća mi je želja da u parku vidim jednu fontanu, kaže Marko Glazer.

Voleo bi da u Gradskom parku u kom ne uspeva u svim delovima cveće zbog hladovine, posadi žbunaste biljke, kaže da će se tako uspostaviti harmonija.

- Zadovoljna sam Markovim radom. On ne čeka da mu se nešto kaže, već predlaže, inicira posao što je za svakog rukovodioca jednostavniji i bolji način za obavljanje posla, ističe Milica Vitomirov vd direktorka JKP „Belocrkvanski komunalac“.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« April 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30