Uređenje pravoslavnog groblja i čišćenje stare-rekultivisane gradske deponije

Uređenje pravoslavnog groblja i čišćenje stare-rekultivisane gradske deponije

Autor :  Jul 14, 2017

JKP "Belocrkvasnki komunalac" i JP "Belocrkvanski vodovod i kanalizacija" ovih dana rade na uređenju pravoslavnog groblja i čišćenju stare-rekultivisane gradske deponije. Ovaj prostor dobiće uskoro pravu namenu u saradnji sa bajkerima kluba R.I.P.

- Stara deponija rekultivisana je po svim tada važećim standardima pre dvadeset godina, ali je na žalost deo meštana nastavio da ovaj prostor i dalje zatrpava smećem. Tokom prošle godine radnici komunalnog preduzeća očistili su sve osim inertnog otpada, ali zbog nedostatke građevinskih mašina radovi su nastavljeni sada i uključeno je JP "Belocrkvanski vodovod“, kaže Milica Vitomirov, vd direktora JKP „Belocrkvanski komunalac“

- Do saradnje je došlo na inicijativu predsednika Skupštine opštine Bela Crkva Marjana Aleksića. Između dva javna preduzeća postoji izuzetna saradnja, a posao na čišćenju s obzirom da znamo razlog, predstavlja više zadovoljstvo nego napor, rekao je direktor JP„Belocrkvanski vodovod i kanalizacija” Dragutin Jovanović .

Planom generalne regulacije naselja Bela Crkva prostor koji se čisti je javna zelena površina, ogradom koja će biti postavljena narednih dana biće odvojen od pravoslavnog groblja, i na njemu se uz pomoć bajkera iz motociklističkog kluba R.I.P. formirati dečje igralište sa sportskim terenima.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Decembar 2017 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31