Vesti

Strože kazne za nasilne vozače, granica za alkohol do 0,2 promila

Okt 18, 2017
Vlada Srbije trebalo bi u četvrtak da usvoji novi Zakon o bezbednosti saobraćaja. Biće smanjene kazne za manja prekoračenja brzine i vožnju zaustavnom trakom; produžiće se važenje probne vozačke dozvole i smanjiti dozvoljeni nivo alkohola u krvi.

Grčka uvodi boravišne takse za turiste

Okt 18, 2017
Turiste u Grčkoj sledećeg leta očekuje neprijatna novost – Grčka uvodi boravišne takse za turiste.

Podržite inicijativu za uvođenje kazne doživotnog zatvora za ubice dece u Srbiji

Okt 18, 2017
Od 23. oktobra širom Srbije kreće akcija potpisivanja peticija za doživotni zatvor za ubice dece. Potpise za uvođenje doživotne kazne zatvora za ubice dece Fondacija "Tijana Jurić".

Usvojen zakon o elektronskom potpisu - Elektronski pečat za pravna lica imaće punopravnu snagu

Okt 18, 2017
Skupština Srbije usvojila je danas Zakon o elektronskom dokumentu, elektronskoj identifikaciji i uslugama od poverenja u elektronskom poslovanju kojim će svim korisnicima biti omogućeno da preko svog mobilnog telefona koriste kvalifikovani elektronski potpis u transakcijama i elektronskoj komunikaciji, a elektronski dokument biće izjednačen sa papirnim.

Akcijaši - veterani u Beloj Crkvi

Okt 17, 2017
Oko 50 akcijaša iz Bosne, Makedonije i naše zemlje učestvovalo je na petom susretu akcijaša veterana, koji je povodom obeležavanja tri veka od osnivanja grada, u Beloj Crkvi organizovalo Udruženje akcijaša „Sava Munćan“.

Bela Crkva obeležila tri veka postojanja

Okt 17, 2017
Povodom obeležavanja velikog jubileja u Beloj Crkvi su bili Ambasadorka Češke Republike Ivana Hlavsova, pomoćnik pokrajinskog sekretara za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Šandor Egereši i pomoćnica pokrajinskog sekretara za sport i omladinu Viktorija Bregun Laza, predstavnici Nacionalnih saveta češke i rumunske nacionalne manjine, opštine Žabalj, Jevrejske opštine Pančevo, sveštenici i brojni gosti iz opštine Bela Crkva.

Vučić: Pomoć u rešavanju problema slepih i slabovidih

Okt 16, 2017
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić danas je u razgovoru sa predstavnicima Saveza slepih Srbije naglasio da će državani organi učiniti sve koliko mogu da pomognu u rešavanju problema sa kojima se slepi i slabovidi suočavaju tokom svakodnevnog života.

DUALNO OBRAZOVANJE: Učenik koji obavlja učenje kroz rad ima pravo na naknadu

Okt 16, 2017
Predlog zakona o dualnom obrazovanju koji je Vlada Republike Srbije uputila u skupštinsku proceduru trebalo bi da omogući efikasnije obrazovanje, kao i zapošljavanje mladih odmah posle srednje škole.
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Oktobar 2017 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31