Vesti

Pokrajina subvencioniše delatnosti u okviru kreativne ekonomije

Avg 16, 2017
Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam raspisao je Javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava mikro i malim privrednim društvima i preduzetnicima koji svoju delatnost obavljaju u okviru kreativne ekonomije, za subvencionisanje troškova nabavke mašina, opreme ili softvera.

Ratarima pare do kraja godine

Avg 16, 2017
Sve prepreke na putu ka sredstvima iz evropskih fondova za agrar su otklonjene i našim poljoprivrednicima bi prve pare mogle da stignu do kraja godine.

Češka delegacija u poseti Beloj Crkvi

Avg 16, 2017
U trodnevnoj poseti Beloj Crkvi nalazi se delegacija regiona Hradec Kralove iz Češke Republike sa kojom postoji izuzetna saradnja. Osmočlanu delegaciju na čijem je čelu načelnik regiona dr Jirši Šćepan primili su predsednik SO Marjan Aleksić i predsednik opštine Darko Bogosavljević. U razgovorima je učestvovao i Igor Knežević direktor regionalne razvojne agencije Južni Banat, a glavna tema sastanka bila je upoznavanje sa turističkim potencijalima i mogućnosti saradnje u toj oblasti.

AFRIČKA KUGA SVINJA NA GRANICI SRBIJE: Veoma opasna i zarazna bolest

Avg 15, 2017
Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Uprava za veterinu ovaveštavaju građane da su preduzete mere u cilju sprečavanja širenja AKS na teritoriji naše zemlje, zbog novonastale situacije i pojave Afričke Kuge Svinja (AKS) u susednoj Rumuniji.

Kancelarija za mlade opštine Bela Crkva širi opseg rada

Avg 15, 2017
Kancelarija za mlade će unaprediti rad zahvaljujući sredstvima koja su odobrena po projektima. Jedan projekat će realizovati samo KZM, a drugi će biti realizovan u saradnji sa Tehničkom školom “Sava munćan”.

Banatska soba privlači sve veći broj turista

Avg 15, 2017
Brojne grupe školaraca u okviru ekskurzija posetile su Belu Crkvu poslednjih nekoliko nedelja. Minulog vikenda ovde su bili i gosti iz Ferijalnog saveza Smedereva, Smederevske Palanke i Novih Banovaca.oba.

Vajari iz Japana, Meksika, Poljske na koloniji u Jasenovu

Avg 15, 2017
Devetoro učesnika- vajara od Japana, Meksika, Poljske pa do Beograda učestvovalo je na 12.vajarskoj koloniji u Jasenovu, na plaži gat neposredno uz park skulptura u kom se dela trajno izlažu bez obzira na činjenicu da Karaš često plavi taj deo.

VPS: Predlog za suzbijanje narkomanije

Avg 15, 2017
Vojvođanski policijski sindikat, u cilju unapređenja službe, svim nadležnim državnim organima uputio je predlog za nabavku narko test uređaja, čijom primenom bi se direktno uticalo na povećanje bezbednosti građana i na suzbijaje narkomanije.
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Avgust 2017 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31